Dakramen & Dakkapellen laten bouwen door Bouwadvies en Klusbedrijf Van Enk

Natuurlijk doen we dat niet echt, maar wij zouden bij wijze van een dakraam of dakkapel voor uw woning kunnen verzorgen met onze ogen dicht. Zóveel dakramen en dakkapellen hebben we inmiddels al geplaatst. We mogen ons dan ook specialist noemen. Wilt u meer licht in huis? Overweeg een dakkapel of dakraam.

Offerte?

Erik kan het dak op voor een dakkapel

Niet alleen zorgt een dakkapel voor meer licht in de ruimte, de kamer wordt er ook een stuk groter van, waardoor de waarde van uw woning stijgt. Terwijl u voorheen te maken had met schuine muren waar u niet rechtop kon staan, heeft u met een dakkapel er een stuk bruikbare ruimte bij.

We plaatsen zowel prefab-dakkapellen als traditionele dakkapellen. Een prefap-dakkapel is een kant-en-klare kapel die we in één stuk op woning plaatsen en afmonteren. Een traditionele dakkapel bouwen we ter plekke.

Voor de plaatsing van een dakkapel op uw woning in Zwolle en omgeving hebben we gemiddeld 2 à 3 dagen nodig.

Dakramen plaatsen door Van Enk

Gebruikte u de zolder voorheen enkel als opslagplaats maar komt u met de komst van de baby ruimte tekort? Maak van de zolder een kamer en laat dakramen plaatsen voor (extra) licht. We plaatsen ramen van gerenommeerde merken als Velux en Fakro, maar ook budgetramen. Benieuwd naar de mogelijkheden? De ramen zijn verkrijgbaar in houtbouw en onderhoudsarm kunststof, maar we verkopen ook tuimeldakramen. Neem contact op om de opties voor uw woning te bespreken.

Contact?