Over Bouwadvies en Klusbedrijf Van Enk

Timmerwerk en kleinbouw in en rondom uw huis

Heeft u plannen om uw huis te verbouwen? Of wilt u in de toekomst milieubewuster gaan wonen en op het dak zonnepanelen laten plaatsen? Of wilt u juist meer licht en ruimte in uw woning en overweegt u een dakkapel? Laat uw woning dan professioneel verbouwen of renoveren door een vakman met ruime ervaring voor een betaalbare prijs.

Uw vakman dicht bij huis!

Dakkapellen, trappen of kozijnen? Laat dat over aan de professionele en altijd goedgehumeurde Erik van Enk uit Zwolle. Hij heeft maar liefst 35 jaar ervaring met het maken van kozijnen, het afhangen van deuren, het plaatsen van dakvensters of andere verbouwingswerken voor zowel particulieren als bedrijven. Een tevreden klant en plezier in het werk staan voorop bij Erik en daardoor creëert hij tijdens het klussen van start tot einde een goede sfeer. Bespreek uw wensen en hij maakt een vrijblijvende offerte voor u.

Ook voor spoedklussen kunt u Bouwadvies en Klusbedrijf van Enk uiteraard bellen en hij staat ook in de avonduren of weekend voor u klaar. Kortom, Erik doet er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Tevens rekent hij in de omgeving van Zwolle geen voorrijkosten. Bespreek uw wensen en hij maakt een vrijblijvende offerte voor u. Wacht niet en bel 06 52 37 26 69 .